Focaccia med pesto, tomater og fennikelsalami
30min - 1t
Ingredienser
Fremgangsmåte
Steg 1
Bland sammen pizzamel, tørrgjør og salt.

Steg 2
Rør inn vann og olivenolje, og elt sammen i ca. 10 minutter.
Dekk til bakebollen med et kjøkkenhåndkle, og la deigen heve i ca. 30 minutter på et lunt sted.
Steg 3
Olje en ildfast form, og velt deigen over i formen.
Steg 4
Lag fordypninger i deigen med fingrene, og ringle over olivenolje og pesto. Skjær tomater i to, og fordél over deigen sammen med fennikelsalami og biter av mozzarella. Dytt toppingen litt ned i deigen, og la focacciaen etterheve tildekket i 30-45 minutter.

Steg 5
Stek på 200 grader, i ca. 25-30 minutter, la avkjøle noen minutter.
Steg 6
Server med ruccola, røstede pinjekjerner og et ekstra dryss olivenolje.