Barnas beste iskrem i kjeks med sjokoladetrekk
Under 30 min
Ingredienser
Fremgangsmåte
En spennende isoppskrift for både store og små med iskremsaus som stiver på et par sekunder. Her er det bare å ha favoritt-strøsselet klart!
Steg 1
Brekk sjokolade i mindre biter, og smelt sammen med kokosolje over lav varme. Bruk enten vannbad, eller mikrobølgeovn, og rør ofte. Avkjøl et par minutter.
Steg 2
Ha litt iskremsaus i bunnen av hver iskremkjeks, og ha kuler av is over i kjeksen. Dypp i iskremsausen, og strø eventuelt over iskremstrø, nøtter eller marshmallows. Sausen stivner på iskremen etter noen sekunder, så vær rask!
Tips!
Lager du flere av gangen er det lurt å sette iskremen i fryseren etterhvert som du lager. Sausen kan oppbevares minst en uke i kjøleskapet. Den vil bli hard, men det er bare å smelte igjen, så er den klar til bruk.