Kontakt oss

Frokostbord kolonihagen, syltetøy

Har du produktønsker, tilbakemeldinger eller andre spørsmål. Her finner du vår kontaktinformasjon og ofte stilte spørsmål.

Tilbakemeldinger

Har du en tilbakemelding på vårt produkt som du har kjøpt hos REMA 1000? Enten du har ris, ros eller kanskje en reklamasjon på noe som ikke var helt som det skulle. Klikk her for å melde det inn til oss slik at vi får rettet det opp!

Tips

Vil du tipse oss om produkter du ønsker deg eller har andre tilbakemeldinger som kan hjelpe oss bli bedre? Send oss dine tips, ønsker eller tilbakemeldinger ved å kontakte oss på mail hei@kolonihagen.no.

Vår restaurant, Kolonihagen Frogner

Frognerveien 33
0263 Oslo
Telefon: 99 31 68 10

Mail: booking@kolonihagenfrogner.no
www.kolonihagenfrogner.no
Kart

Kontaktinformasjon Kolonihagen AS

Kolonihagen AS
Konows gate 67B
0196 Oslo
Mail: hei@kolonihagen.no
(Kontoradresse, ikke besøksadresse).

Fro

Ofte stilte spørsmål

I hvilke butikker finner jeg et spesifikt produkt?

Varetilgangen kan variere fra butikk til butikk, og fra region til region. Vi vil anbefale deg å høre med din lokale REMA1000-kjøpmann om han eller hun kan ta inn produktet. En full oversikt over våre produkter finner du her.


Er det noen butikker som har bredere utvalg enn andre?

Varetilgangen kan variere fra butikk til butikk, og fra region til region, men i Oslo og omegn finnes det et antall Kolonihagen Ambassadørbutikker som har hele vårt varesortiment. Klikk her for å se hvilke butikker det er.