Kolonihagen søker merkevareambassadør

Kolonihagen søker åpen og offensiv deltidsansatt merkevareambassadør for snarlig tiltredelse.
Bli en del av Kolonihagens vinnerlag – for rette vedkommende kan dette være første skritt på en lenger vei.


Stillingstittel Merkevareambassadør
Frist 24. november
Tiltredelse Snarest
Varighet ca. 2 dager i uken – vil variere periodevis, les mer nedenfor.
Kontaktperson Margrethe Marjavara



SØK PÅ STILLING

 

Arbeidsoppgaver

Din oppgave blir å være Kolonihagens ansikt utad mot kunder og Rema-kjøpmenn, bestående følgende oppgaver

  • Planlegging og gjennomføring av demo i butikk, herunder sette opp stand og materiale, klargjøring av mat/smaksprøver, dialog, utdeling og kontakt med kunder, opprydding og enkel rapportering.
  • Følge opp Kolonihagens eksponering i- og utenfor butikk, følge opp kjøpmenn og butikkansattes spørsmål/og innspill, kontrollere varefylling, hylleplassering, pris- og produktinformasjon på Kolonihagens varer, samt enkel rapportering. 

 

Din profil

Student eller lignende på jakt etter deltidsjobb – interessert i mat, dagligvarer, salg, markedsføring, merkevarebygging, mennesker, service og forretningsdrift.

Dine egenskaper

  • Selvgående – du skjønner selv hva som må gjøres
  • Sosial – du kan snakke med alle slags mennesker
  • Kritisk – du tenker selv
  • God på kommunikasjon – du formidler budskap tydelig
  • Kremmer – du har et godt salgsinstinkt

 

Du er…​

  • Åpen, smart, offensiv og litt quirky
  • Interessert og glad i mat  ​

 

Formelle spesifikasjoner

  • Førerkort klasse B – vanlig personbil

  ​

Arbeidstid/mengde​

Vi ønsker oss noen som kan jobbe ca. to dager annenhver uke, typisk en hverdag og en lørdag – men vi er fleksible og vil finne en balanse som passer begge parter.

Arbeidsmengde vil variere periodevis i henhold til kampanjer, sesonger, events, jubileum osv.

Lønn

Vi tilbyr en konkurransedyktig lønn og vilkår iht til gjeldende tariffer. 

Søknadsfrist 24. november – send søknad til margrethe@kolonihagen.no

Vi ønsker at riktig person tiltrer snarest!

SØK PÅ STILLING

 


Historien om Kolonihagen

For mer enn 13 år siden begynte Jorunn, Katrine og Jon-Frede Engdahl å lage økologiske frukt- og grønnsakskasser for utlevering i Oslo. Det var begynnelsen på Kolonihagen. Senere ble frukt- og grønnsakskassen til middagskasser. Da vi trengte økologiske brød, startet vi et økologisk bakeri. Da vi skulle lage bakeriutsalg åpnet vi i stedet Norges første heløkologiske restaurant, Kolonihagen Frogner. I en kjeller på Grünerløkka begynte vi med ølbrygging, det ble senere til Kolonihagen bryggeri.

Kolonihagens visjon har hele tiden vært å gi folk bedre mat, fordi bedre mat gir bedre mennesker.

Kolonihagen tror økologisk mat er bedre mat. Vi utfordrer kvalitet – for oss er kvalitet innhold, ikke innpakning. Derfor reiser vi over fjell og fjord i Norge og resten av verden for å finne de mest lidenskapelige bønder, produsenter og håndverkere. Vi finner de som strekker seg litt ekstra hver dag for å gi deg bedre mat, basert på smak, økologi, bærekraft og etikk. Vi kaller det god smak med god samvittighet!

Nå har vi lansert en serie dagligvarer – og flere er på vei inn i Rema 1000. Nå kan du være med på fortsettelsen og presentere disse for kundene i butikk!