Nyhet! Tre nye surdeigsbrød fra Kolonihagen Bakeri!

16. sep. 2022

Brod grovt landbrod havrebrod med hirse og valnottbrod med svedjerug foto May Veronika Moen

Neste uke lanserer vi tre helt nye brød. De er alle håndlaget i vårt eget bakeri i Oslo, og det beste av alt – de vil være tilgjengelig i enda flere REMA 1000 butikker enn før!

Vi har investert mye i bakeriets fagkunnskap og kompetanse, det gjør oss i stand til å bake med mel som i utgangspunktet er vanskelig å bake med. Gjennom innovasjon og å ta i bruk nye teknikker, har vi enda bedre verktøy som gjør at vi kan detaljstyre lang flere prosesser – fra korn og til ferdige brød, samtidig beholder vi også full kontroll fordi brødene håndlages.

I våre brød er det ikke tilsatt gluten, brødene er laget med surdeig som utvikler mer smak og bedre tekstur fordi det får tid til å heve så lenge det trenger. De er bakt for hånd med økologiske kvalitetsråvarer av faglærte bakere med høy kompetanse.

Grovt Landbrød

Et smakfullt landbrød med dybde og god syrlighet fra surdeig. Med vårt grove landbrød ønsker vi å kunne tilby et sunnere landbrød, basert hovedsaklig på norske råvarer.

Brod grovt landbrod, liggende foto May Veronika Moen
Grovt Landbrød

Havrebrød med hirse

Et lysere, mildt brød med havre, hirse og solsikkekjerner. Havrebrød med hirse er det beste av to verdener, skapt ut av to av våre to mest populære brød; Havrebrød og hirsebrød. Det er familievennlig brød som passer perfekt på matpakken og rundt frokostbordet.

Brod havrebrod med hirse egg, liggende foto May Veronika Moen
Havrebrød med hirse

Valnøttbrød med Svedjerug

Et helt nytt brød fra vårt økologiske håndverksbakeri i Oslo. Laget på surdeig, med en god sødme fra rosiner og dybde fra valnøtter og Svedjerug. Svedjerug er en gammel norsk kornsort med mye smak og høyt innhold av kostfiber. Vi får den fra våre venner på Sigdal Mølle.

Brod valnottbrod med svedjerug, liggende foto May Veronika Moen
Valnøttbrød med Svedjerug

Nå i enda flere butikker!

Vi er så glade for at brødene våre nå er å finne i enda flere REMA 1000 butikker. Våre tre nye brød finner du i alle REMA 1000 sine butikker i Oslo. Finner du de ikke, ta gjerne kontakt med kjøpmannen så han eller hun kan bestille de.

Et lokalt håndverksbakeri

Tidligere i år ble bakeriet vårt sertifisert som håndverksbakeri, en sertifisering som gis av Håndverksbakeri av Baker- og Konditorbransjens Landsforening. Les mer om hva det betyr her.

Flere artikler