Middagtips: Våre seks beste viltmiddager!

03. nov. 2021

Reinsdyr Bourguignon, liggende

Viltsesongen er her og vi har samlet våre beste oppskrifter til deg! Her finner du både enkle og raske oppskrifter samt noe for deg som liker å kose deg med litt ekstra god tid på kjøkkenet.

Reinsdyr bourguignon

En klassisk kjøttgryte fra Burgund laget med reinsdyrstek. Serveres med rosmarinpoteter som virkelig er prikken over i'en!

Luksuslasagne med elgragu

Har kan du enkelt lage enten raguen eller hele lasagnen i forveien, så middagen raskt kan stå på bordet til hverdag eller helg. En vilt god vri på lasagne for hele familien!

Pulled rein

En av våre absolutte favoritter når vi skal kose oss litt ekstra er denne pulled rein oppskriften som er proppfull av god smak! Kjøttet konfiteres for å få det litt ekstra fett, da viltkjøtt naturlig har mindre fett i kjøttet og på denne måten får vi et godt og litt «slafsete» kjøtt som egner seg kjempegodt til en digg burger! Serveres med persillemajones, syltet rødløk og en hjemmelaget "ketchup".

Kremet viltgryte

Få ting slår en god kremet viltgryte! Denne har vi krydret med einebær, timian og brunost og servert med bønnestappe - en spennende vri på det mer klassiske tilbehøret; potetmos. ⁠Du kan gjerne variere mellom forskjellige stykningsdeler av rein, hjort eller elg, alt etter hva du liker best. ⁠

Reinsdyrcarpaccio

En rask, lett og smakfull rett med flatbiff av reinsdyr, ruccola, granateple, pinjekjerner og sitron som passer bra både til lunsj og som forrett.

Viltgryte med entrecote av hjort og mørkt øl

Denne varmende høstgryten med hjort og mørkt øl skal stå og godgjøre seg et par timer på kjøkkenet, da får smakene god tid til å utvikle seg og den er det absolutt verdt. Serveres aller best over hjemmelaget potetmos.

Du finner vår Vilt & Fangst serie med kjøtt fra elg, hjort og rein i utvalgt Rema 1000 butikker i Oslo og på Østlandet.

Oppskrifter

Flere artikler