Høstens produktnyheter er i butikk!

20. sep. 2021

Glutenfrie rundstykker, stående

Fra 20.september finner du flere herlige nyheter i butikkhyllene! Her kan du lese mer om våre spennende produktnyheter.

Sparkling Appelsin & Sitron og Sparkling Rabarbra

Favorittene Sparkling Sitron og Sparkling Ingefær får nå følge av to nye smaker, nemlig Appelsin & sitron og Rabarbra.

Appelsin & Sitron er frisk, lett og god. Den har en søt og rund smak av appelsin balansert opp med noe syre av sitron. Rabarbra er smaken av nostalgi og barndomsminner, den er dus rosa i fargen med mye syre fra rabarbra som sitter langt bak i ganen balansert med sødme og lett bitterhet. I motsetning til de andre i serien er denne søtet med rørsukker og ikke agavesirup.

Hvor finner jeg produktene?

Du finner de to nye smakene sparklingserien i de største REMA 1000 butikkene og i alle 7-Eleven og Narvesen.

Glutenfrie Havrestykker

Vi er stolte over å ha skapt Norges, og kanskje verdens, første glutenfrie og økologiske rundstykker i dagligvare, laget på naturlig råvarer av høy kvalitet. Her er det ingen kompromisser, og resultatet er en ny glutenfri smaksopplevelse med høyt fiberinnhold og en langt sunnere ernæringsmessig profil. Strukturen er helt naturlig og få eller ingen oppdager at produktet faktisk er glutenfritt! Det smaker i utgangspunktet av korntypen som er fokuspunktet, nemlig havre. Vi lanserer to smakfulle varianter, en med eple og en med hamp. Håndbakte havrestykker med eple er lett søtlig i god balanse med havren, mens Håndbakte havrestykker med hampfrø har en god nøtteaktig smak.

Begge typer glutenfrie havrestykker er bakt med det vi kaller sprøtint-teknologi, som gjør at de kan tilberedes ved å stekes på 180 grader i 13-15 minutter eller tines på kjøkkenbenken i 60 minutter. Begge gir en saftig innside og sprø skorpe.

Du finner våre glutenfrie havrestykker i frysedisken i alle REMA 1000 sine butikker, i hele landet.

Glutenfrie rundstykker, frokost, liggende

Grønnsaker

Høsten er tid for rotgrønnsaker og i år lanserer vi tre forskjellige økologiske produkter som er tilgjengelig i utvalgte butikker i Oslo og Østlandsområdet.

Gulrøtter fra Vold Gård

På Vold Gård i Rygge har familien Kase dyrket gulrøtter siden 1905. Gulrøttene er knasende sprø og gode, de kommer i poser på 500g.

Løk fra Guldkunrud gård

Guldkunrud gård har historie helt tilbake til 1350 og her dyrker Nils Olve fantastiske, og så klart økologisk, gul løk.

Rotmiks fra Hørte Gård

Vi har valgt ut våre favoritter, nemlig knollselleri, pastinakk, rødbete, gulbete og polkabete fra Hørte gård i Sylling og satt de sammen til en herlig rotmiks. Perfekt som tilbehør til årets viltkjøtt! Bare kutt i terninger og bak i ovnen med deilig krydder og litt god olivenolje. Rotmiks vil være tilgjengelig fra uke 39.

Hørte gård, rødbeter, hero crop

Se produktene

Flere artikler