Her er høstens produktnyheter!

19. sep. 2022

Middagsretter, alle

Her kan du lese mer om de spennende nyhetene du finner i din lokale REMA 1000 fra og med 19.september 2022.

En ny standard for barnemat

Vi mener at barnemat kan gjøres bedre, derfor har vi lansert en serie med barnemat som består av mellommåltider som grøt, smoothie og pureér, i tillegg til middagsretter med forskjellige smaker. Produktene er utviklet av Michelinkokker og dedikerte foreldre som var frustrerte over mangelen på ordentlig bra barnemat. Ærlig, økologisk og smaksrik barnemat full av næringsstoffer, naturlige teksturer, masse kjærlighet for de minste.

Ikke tilsatt sukker, og lavt naturlig sukkerinnhold

Sukkerinnhold, smaksutvikling og næring er viktig for oss når vi nå lager mat til barn. Derfor har vi ikke tilsatt noe sukker, og produktene har i tillegg et lavt innhold av naturlig sukker. Selv om et produkt ikke er tilsatt sukker, kan det reelle sukkerinnholdet allikevel være veldig høyt fordi det inneholder mye frukt og konsentrater som naturlig har et høyt sukkerinnhold. For å unngå dette har vi i produktene våre derfor mindre frukt og mer grønnsaker, belgfrukter og næringsrike ingredienser som quinoa, linser og kaldpresset rapsolje. De er som hjemmelaget, uten tilsetningsstoffer og konsentrater, bare rene ingredienser.

Klemmeposer

Smoothie med Quinoa, Eple, Søtpotet
Smoothie med Quinoa, Gulrot, Mais, Mango
Puré med Quinoa, Erter, Squash, Eple
Grøt m/Havre, Quinoa, Eple og Kanel
Grøt m/Havre, Pastinakk, Jordbær Og Eple

Middagsretter

Lasagne
Ris med kylling og karri
Pasta bolognese
Gryte med gulrot og bulgur
Pasta med grønnsaker
Ragu med potet og storfekjøtt
Tex Mex med potet og storfekjøtt

Barnemat i miljø
Det er hele 12 produkter i den nye serien med barnemat

Glutenfritt brød fra Kolonihagen Bakeri

Vi har et stort ønske om å løfte kvaliteten på glutenfrie produkter som er tilgjengelig i dagligvarebutikken, og det mener vi at vi har gjort med vårt nyeste tilskudd i vårt glutenfrie univers; økologisk glutenfritt brød. Ikke bare er det næringsrikt, med en høy andel havre, det både ser ut og smaker som et brød.

Brod glutenfritt frokost foto May Veronika Moen
Glutenfritt brød av høy kvalitet og god smak

Tre nye surdeigsbrød fra Kolonihagen Bakeri

Endelig får du kjøpt ferske brød fra bakeriet vårt i enda flere butikker. Fra og med 19.september vil du kunne finne tre helt nye, nybakte surdeigsbrød i de fleste REMA 1000 butikkene i Oslo. Kolonihagen bakeriet er sertifisert Håndverksbakeri, så dette er skikkelige brød, laget for hånd, med lokale ingredienser fra våre venner i Sigdal Mølle.

Grovt Landbrød

Et smakfullt landbrød med dybde og god syrlighet fra surdeig. Med vårt grove landbrød ønsker vi å kunne tilby et sunnere landbrød, basert hovedsaklig på norske råvarer.

Havrebrød med hirse

Et lysere, mildt brød med havre, hirse og solsikkekjerner. Havrebrød med hirse er det beste av to verdener, skapt ut av to av våre to mest populære brød; Havrebrød og hirsebrød. Det er familievennlig brød som passer perfekt på matpakken og rundt frokostbordet.

Valnøttbrød med Svedjerug

Et helt nytt brød fra vårt økologiske håndverksbakeri i Oslo. Laget på surdeig, med en god sødme fra rosiner og dybde fra valnøtter og Svedjerug. Svedjerug er en gammel norsk kornsort med mye smak og høyt innhold av kostfiber. Vi får den fra våre venner på Sigdal Mølle.

Brod grovt landbrod havrebrod med hirse og valnottbrod med svedjerug foto May Veronika Moen
Tre nye surdeigsbrød fra Kolonihagen Bakeri

Bringebæryogurt

En skikkelig klassiker som jo bare må bli fast inventar på kjøkkenbordet fremover! Yoghurten er frisk og syrlig, med herlig bringebærsmak. Den er syrnet på gresk yoghurtkultur som gir en god fylde og silkemyk tekstur. Yoghurten vil finnes i utvalgte butikker i Oslo-området. Dersom produktet selger bra blir det kanskje tilgjengelig i flere deler av landet en dag. Det håper vi!

Bringebaeryoghurt miljo foto May Veronika Moen
Fyldig og fløyelsmyk bringebæryoghurt

Sparkling cocktails

Økologisk, musserende og friske cocktails med kullsyre. Kommer i smakene Mango og Pasjonsfrukt og Rabarbra.
Produsert og tappet på Sollihøgda i Norge. Nytes best kald.

Våre sparkling cocktails vil du finne i alle REMA 1000 sine butikker, i hele landet.

Se produktene

Flere artikler