Camilla Pihl Magazine sine favoritter

27. sep. 2021

Camilla Pihl Magazine, pizzamel

I løpet av våren og høsten har Camilla Pihl Magazine plukket ut sine favorittprodukter fra oss og laget digge, inspirerende oppskrifter. Her finner du alt fra en italiensk aften komplett med spilleliste, en vegansk frokostshake til en skikkelig digg lun høstsalat!

Italiensk aften

Det er herlig å kunne samle seg rundt middagsbordet - litt som en stor italiensk familie, og spise god mat og dele historier. Camilla Pihl Magazine sitt beste tips er å gjør klar en rekke pizzabunner og la alle få lage sin egen pizza. Som sideretter passer det perfekt med en frisk capresesalat og risotto, og for å komme i den rette stemningen; en spilleliste. Les hele innlegget her.

Vegansk kaffeshake

Til de dagene du trenger en ekstra energiboost på morgenen er en superdigg kokos-kaffe-shake perfekt å starte dagen med! Den er mettende, den er vegansk og den gir en ekstra liten boost med energi til å kickstarte den nye uka!

Lun høstsalat med solbærdressing

Om høsten bugner butikkene av ferske, nyhøstede grønnsaker, men leter du etter inspirasjon til du skal bruke de til? Camilla Pihl Magazine har laget er rask og rågod lun høstsalat med blant annet rødbeter, ruccola og solbærdressing.

Oppskrifter

Relaterte produkter

Flere artikler